Kristine Bjørnbak
Kristine Bjørnbak
1. december 2023 - 2 min læsning

Vores hverdag i koret er blevet nemmere, så vi kan fokusere på alt det sjove!

En ny æra for Gospel Unlimited

Før vi skiftede til ChoirMate i Gospel Unlimited oplevede vi ofte forvirring og misforståelser i den interne kommunikation. Vi brugte flere forskellige platforme som hjemmeside, Facebook gruppe, beskedtråde, Google Sheets mm. Med ChoirMate har vi samlet det hele ét sted, og tilvænningstiden har været kort. Vi var allerede efter den første måned virkelig glade for at bruge appen.

ChoirMate samler det hele ét sted

Den største fordel ved ChoirMate er, at vi kan inkludere alle medlemmer på én platform og kommunikere effektivt både til hele koret og til fx stemmegrupper. Desuden kan vi dele noder, køreplaner, referater og arkivere det, så alle kan tilgå det efter behov. Desuden er chatfunktionen supergod og giver en god mulighed for medlemmerne at kommunikere internt. Generelt er kor-administrationen blevet meget mere effektiv og enkel.

Brugervenlighed i fokus

Appens brugervenlighed gør det let for alle at engagere sig uden tekniske udfordringer, og det klare overblik over lydfiler giver kormedlemmerne en god mulighed for forberedelse og øget præstation. For korledelsen er kommunikationen blevet nemmere og muligheden for målrettet kommunikation sørger for en velkoordineret korpraksis.

Gospel Unlimited

ChoirMate imponerer med sin omfattende funktionalitet og brugervenlighed. Den udgør allerede en vigtig ressource for korledelsen og medlemmerne, der søger en effektiv og organiseret koroplevelse med øget sammenhængskraft.

Alt hvad dit kor behøver,
samlet ét sted

Læs mere under billedet

Øvelseslister
Mestre repertoiret

Øvelseslister

Kom i gang med selvøvelse når som helst du har et ledigt øjeblik, øjeblikkeligt.

Lyt hvor som helst, når som helst

Om du er på vej til arbejde, skole eller hjemme betyder ikke noget. Den omhyggeligt tilpassede øveliste til den næste koncert er altid tilgængelig.

Redaktørkontrolleret

Udpegede kormedlemmer er ansvarlige for at opdatere øvelseslisterne for deres stemmegruppe. Da øvelseslisterne deles, kan de øvrige gruppe medlemmer nemt komme i gang med at øve. Hvorfor spilde tid og energi på at finde de bedste lydfiler, når et par redaktører kan lette det for alle andre?

De gode resultater fra øget selvøvelse høres og mærkes.

Læs flere oplevelser med ChoirMate