Teamet

Vi elsker kor. Lær teamet bag et lettere vokalt liv at kende!

Billede af Eirik Stien

Eirik Stien

Grundlægger

Tenor

Eirik Stien er uddannet ingeniør fra Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet (NTNU) og har en MSc med speciale i kommunikationsteknologi og informationssikkerhed. På trods af sin unge alder har han bygget software i 20 år.

Som tenor i det norske kor Oslokoret ønskede Eirik at gøre korsangen lettere for sine med-sangere under pandemien, og så blev ChoirMate født.

Eirik er passioneret omkring både teknologi og kor og håber, at ChoirMate kan gøre livet lettere for sangere og dirigenter over hele verden.

Kontakt os når som helst.

Billede af Dyveke Wedel Kuløy

Dyveke Wedel Kuløy

Ambassadør

Dirigent

Dyveke Wedel Kuløy har en BA Hons i Musik (udøvende kunst) fra LIPA og er i færd med at afslutte sin professionelle kandidatuddannelse i Innovativ Korledelse ved RAMA.

Hun har været aktiv som dirigent siden 2009 og dirigerer det unge og ambitiøse A!Choir i Fredrikstad, Norge. Derudover er hun en indspilningskunstner med to albummer under bæltet og et tredje, der udkommer i 2023.

Som musiker og dirigent har Dyveke indgående kendskab til, hvad kor har brug for, og hendes passion er at gøre det vokale liv lettere for sangere og dirigenter.

Dyveke er en stolt ambassadør for ChoirMate, hvor hun bidrager med sin marketing-erfaring. Vil du have Dyveke på besøg hos dig og dit kor? Tøv ikke med at kontakte hende!

Billede af Vinh Nguyen

Vinh Nguyen

Bestyrelsesmedlem

Bas

Vinh har en MSc i Handel/Business Studies fra Norges Handelshøyskole (NHH), specialiseret i finans. Han har flere års erfaring som forretningskonsulent for flere af de største norske erhvervsvirksomheder. Vinh elsker tal, struktur, produktudvikling og løsning af komplekse problemer. Han er leder af forretningsudvikling i startup-virksomheden Folq, hvor hans ansvarsområder omfatter international ekspansion, partnerskaber og analyse.

Vinh har været en del af korscenen i mere end et årti og er i øjeblikket andenbas og administrativ leder af vokalensemblet Vokalgruppen Host.

Han har været ambassadør for ChoirMate siden begyndelsen og vil fortsat støtte os ved at bidrage med sin erfaring i opstart af virksomheder, opbygning af skalerbare produkter, organisationsudvikling og finans.

ChoirMate Logo Package

The ChoirMate Logo Package is available for choirs and related organizations seeking to visually align with ChoirMate in their promotional or operational materials. This package includes various formats and sizes of the ChoirMate logo, catering to diverse branding needs. It is designed for easy integration into your choir's existing branding or for use in new materials. You are welcome to link to our website at www.choirmate.com for further information or resources. The package is complimentary and can be used to represent your association with ChoirMate visually.